Geurmachine op kinderdagverblijf

Geurverwijderaar

De EcoLucht geurverdrijver neutraliseert vieze luchtjes op het kinderdagverblijf. Dit maakt de werk- en speelomgeving een stuk aantrekkelijker. En verbetert de indruk van ouders. Op basis van de oppervlakte kunt u kiezen uit de volgende geurmachines:
  • EcoLucht Smart: een voordelige geurmachine voor effectieve begeuring van lokalen tot 400 m³
  • EcoLucht Strong: een krachtige geurmachine voor effectieve begeuring van lokalen, gangen en aula's tot 1.000 m³

Schone lucht

Een prettige frisse geur heeft positieve invloed op het gedrag van de baby, de ouders en de leidsters. Al onze geuren zijn door het keuringsinstituut IFRA gecertificeerd en zijn volledig veilig om in te ademen. We kunnen een luchtkwaliteitsmeting op locatie uitvoeren om te analyseren in hoeverre er sprake is van gezonde lucht in uw kinderdagverblijf.

Antibacterieel

Een etherische olie met antibacteriële werking verlaagt de kans op verkoudheid op het kinderdagverblijf. Dit antibacteriële middel kunt u vullen in de geurmachine. Het heeft een bewezen antibacteriële werking op bacteriën en virussen. Verbeter de luchtkwaliteit en bescherm uw luchtwegen tegen allerlei rondzwevende bacteriën in de lucht.

Geurmachine kopen of huren

Een kinderdagverblijf kan bij ons een geurmachine kopen of huren. Praktisch ieder kinderdagverblijf heeft iedere werkdag behoefte aan een frisse lucht. Wij adviseren uit kostenbesparing redenen om een set aan te schaffen. Maar als u het eerst eens wilt proberen of de kosten wil spreiden dan is huur aantrekkelijk.