Geurmachine voor kantoor

U kunt met een geurmachine het werkklimaat op kantoor verbeteren. Wij leveren een lekkere frisse geur, een creatieve inspirerende of een geur ter bevordering van de productiviteit. Hiermee verhoogt menig kantoor de medewerkerstevredenheid en de productiviteit. Tegelijkertijd is een aangename aroma een mooie bijdrage aan uw klantvriendelijke service imago.

Op veel kantoren hangen muffige luchtjes wat het bedrijfsimago niet ten goede komt. Onze geurmachine verspreidt heerlijke geuren. Afhankelijk van de oppervlakte komen wij tot een geuroplossing:
  • EcoLucht Smart: een efficiënte geurmachine voor van kantoorruimtes tot 400 m³
  • EcoLucht Strong: een krachtige geurmachine voor effectieve begeuring van openbare ruimtes, showrooms en open offices tot 1.000 m³

Geurimpact op kantoor

Profiteer van de voordelen van geurmachines voor op kantoor:

Luchtkwaliteit op kantoor meten

U kunt bij Ecolucht ook fijnstofmeters, Formaldehydemeters en CO2 meters huren / kopen om de luchtkwaliteit eens goed door te meten op kantoor. Ventileert u voldoende? Is er sprake van schadelijke fijnstofdeeltjes? Meten is weten. Aan de hand van de meting kunt u maatregelen treffen en natuurlijk de geur verbeteren met onze geurmachine.