Tel. 022 Ė 6751 444

Main Menu
  • alt text

Geurmachine voor kantoor

U kunt met een geurmachine het werkklimaat op kantoor verbeteren. Wij zorgen voor een lekkere frisse geur, een brainstormgeur of een geur die de concentratie verbetert. Hiermee verhoogt menig kantoor de medewerkerstevredenheid en productiviteit. Tegelijkertijd is een aangename geur een prima visitekaartje voor uw bezoekers.

Op veel kantoren hangen onaangename luchtjes wat het bedrijfsimago niet ten goede komt. Onze geurmachine verspreidt heerlijke geuren van parfumkwaliteit. Afhankelijk van de oppervlakte komen wij tot een geuroplossing met onze apparaten en talrijke oliŽn:
  • EcoLucht Fresh een voordelige geurmachine voor kamers tot 300 m≥
  • EcoLucht Smart: een efficiŽnte geurmachine voor van kantoorruimtes tot 400 m≥
  • EcoLucht Strong: een krachtige geurmachine voor effectieve begeuring van recepties, showrooms en open offices tot 1.000 m≥

Geurimpact op kantoor

Sta eens stil bij de volgende voordelen van geurmachines voor op kantoor:

Vraag stellen

Luchtkwaliteit op kantoor meten

U kunt bij Ecolucht ook fijnstofmeters, Formaldehydemeters en CO2 meters huren / kopen om de luchtkwaliteit eens goed door te meten op kantoor. Ventileert u voldoende? Is er sprake van schadelijke fijnstofdeeltjes? Meten is weten. Aan de hand van de meting kunt u maatregelen treffen en natuurlijk de geur verbeteren met onze geurmachine.

Vraag stellen