Geurmachine met antibacteriële werking

Voor ziekenhuizen, verzorgingshuizen, scholen en sanitair waar veel bacteriën rondzweven, is het een prettig gevoel dat wij geurmachines en antibacteriële werking leveren. Ze dragen bij aan extra preventie tegen ziektes. Voorkom longontstekingen, ziektes, verkoudheid en leef in een aantoonbaar gezondere omgeving met aantoonbaar schonere lucht.

Etherische oliën met antibacteriële werking

Zeker in de winter willen veel mensen zich beschermen tegen de griep of virale aerosolen. Wij leveren ook een paar heerlijk geurende etherische oliemixen met een positief antibacterieel effect. Profiteer van een win-win situatie:
  • prachtig rijke geuren
  • antibacteriële werking

Er wordt veel onderzoek verricht naar de luchtzuiverende werking van etherische oliën. Meerdere wetenschapper van het Erasmus Medisch Centrum geven aan dat planten- en plantenextracten zeer effectief kunnen worden ingezet om virussen en bacteriën in de lucht te reduceren. Zo is er gedurende het pollenseizoen bijvoorbeeld ook in lichtere mate sprake van corona. Met een etherische olie kunt u de kracht van plantenextracten ook binnen voortzetten.

Pepermunt etherische olie

Wij gebruiken pepermunt olie frequent in de mix van verschillende heerlijke etherische olie melanges. Het ruikt verfrissend en activeert lichaam & geest. Het heeft tevens een antibacterieel effect en kan helpen de lucht te zuiveren van virussen, bacteriën en slijm in de luchtwegen.

Lavendel etherische olie

Het is algemeen bekend dat lavendel niet alleen een heerlijke geur verspreidt maar tevens kalmerend werkt. Er zijn veel klanten die lekker ontspannen met een lavendelolie verstuiving. Wat veel mensen niet weten is dat ook lavendel een antibacteriële werking heeft.

Lemon etherische olie

Wij gebruiken een vleugje citroengeur in vele geurenmixen voor extra frisheid. Tegelijkertijd heeft een lemonextract een antibacteriële werken dat tevens vervelende geurtjes kan afbreken. Ook bij griep, verkoudheid en preventie tegen virussen wordt van een lemon etherische olie gebruik gemaakt.

Dennen / naaldbomen etherische olie

Wij beschikken over verschillende etherische oliën van dennen, naaldbomen, cederhout of Cypres. Deze hebben een positieve werking op het immuunsysteem en de luchtwegen.

Eucalyptus etherische olie

Veel mensen associëren eucalyptus met de sauna of een kruidenbad. Dit plantenextract wordt in etherische olie vorm vaak toegepast bij verkoudheid of luchtwegklachten. Eucalyptus wordt veelvuldig ingezet bij mensen met COPD klachten.
Etherische olie: Geur 200 ml fles:
Clean Air mix Eucalyptus / Lavendel / Tea Tree / Lemongrass / Spearmint € 49,- excl. BTW
Eucalyptus Ontspannen wellness geur € 39,- excl. BTW
Lavendel Rustgevend bloemengeur € 39,- excl. BTW
Lavendel Maillette Rustgevend bloemengeur € 49,- excl. BTW
Tea tree Kruidige geur met luchtreinigende werking € 49,- excl. BTW

Bovenstaande bedragen zijn exclusief verzendkosten. U kunt de flesjes gemakkelijk aansluiten op onze EcoLucht geurmachine.

Korting & Testers

Er zijn testers beschikbaar van iedere geur. Dit zijn 200 ml flesjes met 20 ml gevuld voor € 7,95 excl. BTW.